Sporten is mogelijk op verschillende soorten niveaus. Om het maximale uit je sport te willen halen wil je ook jouw maximale resultaten kunnen boeken. Deze resultaten zijn voor een ieder persoonlijk, maar het doel blijft altijd hetzelfde ‘Go for maximum. Get the best out yourself!

Discipline; bijvoorbeeld het strak aanhouden van een voedingsschema bij het aftrainen of aan een trainingsschema, focus; zoals het toeleven naar een wedstrijd, spirit; de drive om steeds maar door te willen; mentaliteit; je geestelijk goed kunnen voorbereiden en je door tegenslagen doorheen weet te slaan. Dit zijn voorbeelden van onmiskenbare key-elementen die voor een ieder anders kunnen zijn maar wel van essentieel belang zijn. Niet te vergeten de extra inzet om op conditie en in shape te blijven!

Als sporter heb je dus al veel aspecten zelf in de hand, maar helaas nog niet alles. Zo worden de kwalificatiewedstrijden voor een EK of een WK niet of slechts voor een deel vergoed. Het gaat veelal om internationale wedstrijden waarbij de kosten al gauw oplopen in verband met inschrijving, verblijf en heen- en- terug reis. Het gevolg van het niet kunnen financieren van een wedstrijd betekent dus al een gemiste kwalificatie en dus een gemiste kans!

Wat betekent sponsoring voor mij?
Het gaat mij om het belangrijkste en onmisbaar onderdeel: het kunnen deelnemen aan internationale wedstrijden (kwalificatie en voor het behouden van wedstrijdritme), het gaat dan om een bijdrage in de reiskosten en verblijfskosten. Sponsoring kan natuurlijk ook gaan om een bijdrage aan bijvoorbeeld sportkleding, trainingen, voedingssupplementen.

Sponsor mij!
U kunt mij direct sponsoren! U kunt het desgewenst bedrag overmaken via de optie 'doneren' (zie linksboven).
Mocht u vragen hebben omtrent de sponsoring (vermelding logo/andere mogelijkheden van sponsoring, suggesties etc.), stuurt u dan gerust een mail naar: baran.aarti@gmail.com
Samen met uw sponsoring en mijn inzet werken we aan het maximale!
Uiteraard wil ik ook naar de sponsor toe behulpzaam zijn door bijvoorbeeld de naam/product van u als sponsor uit te dragen en door uw logo uiteraard hier op de site te vermelden. Daarnaast is ook het mogelijk dat ik een clinic kan geven in jiu-jitsu of zelfverdediging.
Copyright © 2020-